Ekonomi

Bank of America Hisse Senedi Müşteri Nakit Akış Trendleri: İletişim Sektörüne Büyük Girişler Devam Ediyor

Bank of America analistleri, bu hafta hisse senedi müşteri işlemlerindeki eğilimlerle ilgili raporunda, geçen hafta hisse senetlerine ve borsa yatırım fonlarına istikrarlı bir giriş olduğunu ve bankanın müşterilerinin art arda dördüncü hafta boyunca sattıklarından daha fazla ABD hisse senedi satın aldığını gözlemledi.

Bank of America, müşterilerinin hem bireysel hisse senetlerine hem de borsa yatırım fonlarına yatırım yaptığını ve daha büyük miktarda paranın bireysel hisse senetlerine gittiğini bildirdi. Bankanın kurumsal müşterileri, kurumsal müşterilerle birlikte üst üste üçüncü hafta net alıcı olurken, hedge fonlar ve bireysel yatırımcılar sırasıyla üç haftadır ilk kez ve üst üste beşinci hafta net satıcı oldu.

Aynı zamanda, kurumsal müşterilerin hisse senedi geri alımları arttı ve “son dört haftadır ilk kez bu sezon için olağan seviyelerin üzerine çıktı.”

Banka ayrıca iletişim hizmetleri sektöründeki yatırımlarda bir artış olduğunu, sağlık sektöründe ise yatırım geri çekilmeleri yaşandığını vurguladı.

Bank of America, iletişim hizmetleri sektöründeki yatırımların önemli ölçüde arttığını vurgulayarak, kayıtlarına göre tek bir haftada en yüksek altıncı yatırım miktarına sahip olduğunu ve “yılın başından bu yana çoğu hafta için benzeri görülmemiş düzeyde yatırım yapıldığını” belirtti. Bu sektör aynı zamanda 19 haftadır devam eden en uzun haftalık net alım serisine de sahip.

Bu makale yapay zeka yardımıyla üretilmiş ve çevrilmiştir ve bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Daha fazla ayrıntı için lütfen Hüküm ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu