Haber

Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın vali ve jandarma komutanıyla çekilmiş fotoğrafı tartışma yarattı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın geleneksel ‘1001 Hatim’ namazının ardından gittiği Erzurum’da bir giyim mağazasında çekilen fotoğrafı kamuoyunda büyük tartışma yarattı.

CHP’Lİ İL BAŞKANINDAN FOTOĞRAFA SERT TEPKİ

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, Erkam Yıldırım’ın elinde tespihiyle Erzurum Valisi Okay Memiş ve İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek’in karşısında çekilen fotoğrafına çok sert tepki gösterdi.

“DEVLETİN VALİSİ NEDEN ORADA?”

Dülger şu ifadeleri kullandı; “Erkam Yıldırım’ın resmî bir görevi var mı, biz de bilmiyoruz? Eski başbakanın oğlu olması, hakkındaki tezlerin ötesinde, şehir protokolü taraftarı olması dışında nesi var. Bakın. fotoğrafta oturduğu şekliyle elinde tesbih hadi anladım AK Parti Erzurum İl Başkanı Milletvekili olmak istiyor AK Parti’de siyaset yapanlar gücünü vatandaştan değil, Binali Yıldırım da Başkanlarına yakın bir isim, çevresinde hayran olması doğal, devletin valisi Okay Memiş, neden orada, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek, asker Neden? üniformasıyla orada mı?

“POLİTİK YAPMAK İSTİYORSA İSTİFA ET AK PARTİ’YE GİTSİN”

Bırakın Cumhurbaşkanı Yardımcılarını, AK Parti’de yöneticilikten başka resmi görevi olmayan siyasetçileri ve Erzurum İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkanını havaalanında karşılayıp uğurlayan Erzurum Valisi Okay Memiş, gazetecilerle yaptığı toplantıda onu köşeye oturttu. Bırakın siyaset yapsın.

“OTURMA FORMUNA VE ELİNİZDEKİ TESBİHE bakıp da üzülmeyebilir misiniz?”

20 yıllık AK Parti iktidarı devletin taşlarını yerinden oynattı. Hemen hemen bütün illerde valiler AK Parti İl Başkanı gibi hareket ediyor. Yazık, gerçekten yazık. Erkam Yıldırım’ın devlet başkanının karşısında nasıl oturduğuna, elindeki tespihlere bakıp da üzülmemek mümkün mü?”

hozatajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu