Haber

Fatih’te yabancı kadını bıçaklayarak öldüren zanlı yakalandı

Fatih’te yabancı kadını bıçaklayıp öldüren şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, “Olay yanlışlıkla oldu” dedi.

Olay, geçtiğimiz pazar günü Fatih Mollagürani Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir restoranda alkollü içki içerek eğlenen yabancı uyruklu Fatima M. (38), Şahnoza K. (34) ve Mohamad ZU (24) arasında bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. ev. Tartışmanın büyüyerek büyümesi üzerine Mohamad ZU isimli bir kişi önce Fatima M.’yi, ardından Şahnoza K.’yi bıçaklayarak olay yerinden ayrıldı. Bıçaklanan Fatima M. ve Şahnoza K. hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri şüpheli Muhammed ZU’yu yakalamak için çalışma başlattı.

Bıçaklı saldırıda 1 kişi öldü, hayatta kalan kadının ifadesi çıktı

Hastanede tedavi altına alınan iki kişiden biri olan Şahnoza K., tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilen Fatıma M., polise verdiği ifadede, olay günü üç kişinin oturup birlikte alkol almaya başladığını, bir süre sonra alkolün etkisi altına girerek alkollü bir kişiyle karşılaştıklarını söyledi. Aralarında tartışma çıktı ve tartışma sırasında zanlı bir anda bıçakla saldırdı. İfadesine devam eden Fatima M., konutun başka bir odasına girip kendini korumak amacıyla kapıyı kilitlediğini, Şahnoza K. ile zanlının diğer odada kaldığını, şüphelinin Şahnoza K.’yi bıçaklayıp kaçtığını belirtti. .

Zanlı olaydan bir gün sonra yakalandı

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucunda Muhammed ZU isimli cinayet zanlısı olaydan bir gün sonra Güngören’de yakalandı. Şüpheli, sorgulanmak üzere Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

“İstenmeden oldu” dedi.

Daha önce 3 kez hata kaydı bulunduğu belirlenen Mohamad ZU, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin karakoldan çıkarken basın mensuplarının sorduğu soruya “Yanlışlıkla oldu” şeklinde yanıt verdiği görüldü. – İSTANBUL

dogankenthaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu