Yaşam

Heart Dead End Fragmanı Yayınlandı! Heartbreak 26. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalbin Sonu bu hafta 25. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Altın Sinema’nın başarılı yapımının yürek burkan hikayesi bu hafta seyircilerden tam not almayı başardı! Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta gibi yetenekli oyuncuların rol aldığı dizinin bundan sonraki bölümü merak konusu oldu. Peki Kalp Kırıkları dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

İşte 25. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Heartbreak serisi gerçek bir hikaye mi yoksa uyarlama mı?

Yayınlandığı günden itibaren TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle takip edilen Kalp Kırıkları dizisi, Atike Hınçlıer’in romanından televizyon ekranlarına uyarlanıyor.

Heartbreak 25.Bölüm Özeti

Heart End: Zeynep son bölümde şüphelerinin peşine düşer ve Halil’in yaptığı fedakarlığı öğrenir. Zeynep’in öğrendikleri karşısında duyduğu mutluluk kadar acısı da büyüktür.

Zeynep, Cem’in saçmalıklarını öğrenince büyük yüzleşmeye hazırlanıyor!

Hayatında en çok güvendiği babası Cem’in korkunç yalanlarını öğrenen ve bu durumla baş etmekte zorlanan Zeynep, yüzleşmeye hazırlanıyor. Halil’in hayatının en zor anlarında yanında olmasını ister.

Dündar İzafi, Halil’i sıkıştırıyor.

Zeynep’in hayatı alt üst olurken ona destek olmaya çalışan Halil, Dündar İzafi’nin baskısı altındadır. Salkım’ı kendisine vermesi için Halil’e baskı yapan İzafi, Halil’i bir kez daha zor duruma sokar.

Halil ve Cem, Zeynep’i korumak için harekete geçer.

Cem ve Halil, Zeynep’in üzerindeki şüpheleri ortadan kaldırmak için akıllara durgunluk veren son derece tehlikeli bir plan yapar. Ve anında harekete geçerler.

Feride, Kader’in peşine düşer.

Kader’in gerçek niyetini çözmeye ve Kader’in gerçek yüzünü babasına kanıtlamaya karar veren Feride, Kader’in peşine düşer. Böylece Kader’den sonra kendisini Solmaz’ın mezarında bulur.

Yılmaz gerçeği öğrenecek mi?

Kader, Feride’nin Yılmaz’a gerçeği söylemesine engel olamayacağını anlayınca Halil’den yardım ister. Ancak Yılmaz sürpriz bir şekilde Kader’in Solmaz’ın kardeşi olduğunu öğrenir.

Yılmaz, sanrılarının da etkisiyle iyice köşeye sıkışır.

Bir yanda Kader’in Solmaz’ın ağabeyi olduğu gerçeği, diğer yanda kuruntularının ortasında kalan Yılmaz bu çıkmazdan çıkış yolu aramaktadır.

Yılmaz, Kader’in hayatına son vermeye karar verir…

Yılmaz, içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmanın tek yolunun Kader’in hayatına son vermek olduğuna karar verir.

İşte Heart Dead ? yeni bölüm fragmanı

Peki Mukadderat bu çıkmazdan nasıl çıkacak?

Kalp Kırıklığı 26. Bölüm Fragmanı @yurekCikmaziTRT

haberpolateli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu