Teknoloji

Honda, City’nin SUV Versiyonu “Elevate”i Tanıttı: Türkiye’ye Gelebilir!

Japonya merkezli otomotiv devi Honda, düzenlediği bir etkinlikle “Elevate”i duyurdu. B-SUV Kendi segmentindeki otomobil, markanın diğer SUV modellerine göre daha pahalıya mal olacak. Honda, aracın ilk olarak Hindistan’da piyasaya sürüleceğini ve sonraki aşamada küresel pazarlara ulaşacağını açıkladı. Tamam Honda YükseltmeNasıl görünüyor ve ne sunuyor?

2024 modeli olarak lanse edilen Honda Elevate 4312 milimetre uzunluğunda 1790 milimetre genişliğe ve 1650 milimetre yüksekliğe sahip olan Elevate, 2650 milimetre dingil mesafesine sahip. Bu ölçüler aracın tasarımı açısından oldukça önemlidir. keskin çizgilere yol açmış görünüyor. Örneğin ön tarafa bakarsak düz aşağıbir ızgara ve tampon var.

Honda Elevate ile tanışın

Aracın arkasına baktığımızda yine keskin hatlar görüyoruz. Ama bu kadar Olumsuz . Diğer taraftan; Bagaj kapağını boydan boya kapatan arka ışık, Honda’nın ikonik logosuna da ev sahipliği yapıyor. Hem ön hem de arka tamponlarda gri tasarım detaylarıKarşımıza çıkan arabanın çatısında gri tavan barları var.

Honda Elevate nispeten uygun fiyatlı bir SUV olsa da iç mekandaki teknolojik özellikler de dikkatlerden kaçmıyor. Bu içerikte; açılır tavan , kablosuz şarj pedi, bölge kontrollü otomatik klima ve opsiyonel 10,25 inç arka yolcu bilgi-eğlence ekranları kabinin öne çıkan özellikleri arasında. Ön ve arka 12V prizler, adaptif cruise control ve Honda Sensing paketi de Honda Elevate’in donanım özellikleri arasında yer alıyor.

Kaputun altına baktığımızda 1.5 litrelik i-VTEC motoru karşılaşıyoruz. 119 bg ve 145 Nm torka sahip olan bu motor, altı ileri manuel şanzıman veya her zaman değişken CVT şanzıman ile tercih edilebiliyor. Başlık altındaki veriler tanıdık geliyorsa, hızlıca açıklayalım. Honda Elevate ve Honda City aynı motor ve şanzıman özelliklerine sahiptir. Yani Yükseltmek için Şehrin SUV versiyonusöyleyebiliriz.

Honda tarafından yapılan açıklamalarda yeni B-SUV temmuzun prestijiyle piyasada olduğu belirtildi. O zaman aracın fiyatını öğrenme fırsatımız olacak.

Honda’nın Türkiye’deki güncel fiyatları için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu