Haber

Melikgazi Belediye Başkanı Ali Erkara Camii’nin yapım aşamalarını inceledi

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Komando Caddesi’nde hayırseverle birlikte yaptıkları Ali Erkara Camii’nin yapım aşamalarını inceleyen Dr. Mustafa Palancioğlu, caminin en kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.

Her mahallede birçok alanda çeşitli hizmetlerin verildiğini belirten Başkan Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak okullar, camiler, sağlık ocakları, sosyal tesisler, Mind Cube Kütüphaneleri olmak üzere Melikgazi’nin farklı mahallelerinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Grup arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Hayırseverlerimiz Melikgazi ile el ele Kayseri’nin kalkınması için büyük hizmetler yapıyoruz.Bunlardan biri de Komando Caddesi üzerinde Erciyes Üniversitemize yakın olan Ali Erkara Camii’nin yapımı olup, inşaatı devam etmektedir. bitmek üzere.İnce işlere geçeceğiz.Buradaki eksiklikler ve yeni yapacağımız çalışmalar hakkında görüşler.Çok şık çok güzel bir cami olmuş.Sadece cami olarak değil aynı zamanda eğitim merkezi olarak da olacak. Aynı zamanda burada gençlerimizin, çocuklarımızın toplanıp dua edecekleri güzel bir yer olacak.Allah bir an önce bitmesini nasip etsin, yaz sonuna kadar da harika olacak.İlerleme kaydedip açılışını yapacağız. en kısa sürede. İyileşmek. Allah, Ali Amca’nın hayırlarını kabul etsin.”

Hayırsever Ali Erkara ise, “Camimizin yapımında Mustafa Önderimizin emeği çok işimize yaradı. Ellerinize sağlık. Cemaatin bereketli olmasını temenni ediyorum. Melikgazi Belediyemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. çabalar.” dedi. – KAYSERİ

haber-bismil.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu