Haber

Ömer Yurtseven, NBA yıldızlarıyla antrenman yapıyor

Miami Heat ile batı konferansında şampiyonluk yaşayan milli oyuncu Ömer Yurtseven, doğu konferansı için hızlı çalışmalara başladı.

EN İYİ OYUNCULARLA ÇALIŞIR

Milli oyuncu, İspanya’nın Malaga kentinde Jaylen Brown, Donovan Mitchell, Immanuel Jaylen Quickley gibi NBA’in en iyi oyuncularıyla özel bir antrenman programında çalıştı.

“MARKKANEN SAHADA HER ŞEYİ YAPAR”

Utah Jazz’ın uzun rotasyonunda Lauri Markkanen ve Walker Kessler ile elini güçlendirecek olan Ömer, yeni takım arkadaşlarından övgüyle bahsetti. Utah Jazz yıldızı Lauri Markkanen hakkında: “O harika bir oyuncu. Sahada her şeyi yapabilir. 3’lü, 4’lü oynayabilir. Her şeyi yapabilir.” Yurtseven’in UTAH macerasının şimdiden merak edildiğini söylüyor.

SHAQUILLE O’NEAL’İN MIAMI HEAT REKORU EŞİTTİR

Miami macerasında Bam Adebayo’nun sakatlığı sırasında Shaquille O’Neall’ın rekorunu egale ederek harika bir performans sergileyen Yurtseven’in bu yılki performansını Utah Jazz taraftarları en çok merak ediyor. Utah Jazz taraftarları, Ömer’in rekoru kırdığı andan itibaren aldığı ribaund ve sayıların kolaj videolarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, oyuncunun Utah kariyerinin çok iyi geçeceğine dair mesajlar veriyor. Milli Takım ile İstanbul’da olimpiyat eleme maçlarında forma giyecek olan Ömer, olimpiyat elemelerinin ardından Utah’ta resmi olarak kariyerine başlayacak.

haberrefahiye.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu