Haber

Sivasspor, EMS Yapı ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Trendyol Muhteşem Lig ekiplerinden Sivasspor, EMS Yapı ile sponsorluk anlaşması yaptı.

BG Küme Sivas 4 Eylül Stadı’nda düzenlenen imza töreninde konuşan Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, futbolun birleştirici bir güç olduğunu söyledi.

Sivasspor’un bu güçle son yıllarda şehre ve tüm taraftarlara heyecan, umut ve şevk getirdiğini belirten Otyakmaz, “Bugüne kadar geldiğimiz bu yolda siz sevgili taraftarımızın desteğiyle nice başarılara imza attık. Bu başarıların arkasında sponsorların önemi olduğunu herkes biliyor.” söz konusu.

Türk futbolunun son dönemde ekonomik krize girdiğini ve sponsor değerinin bir kez daha arttığını vurgulayan Otyakmaz, şunları kaydetti:

“Türk futbolundaki sponsorluk eksikliğine rağmen EMS Yapı ailesi, hem yönetimsel hem de ekonomik açıdan sorumluluk alarak memleketi Sivasspor’a katkı sağlamak amacıyla bu teklifi kabul etti. Mermer ailesine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Sivasspor ve EMS Yapı’nın bir arada olduğunu belirterek, “Bu iki camiayı bir araya getirerek önemli bir değer yaratacağımızı düşünüyoruz. Bu işbirliğinin her iki toplum için de hayırlı ve hayırlı olmasını diliyorum.”

Geçmişte Sivasspor’a sponsor olan Demir Grup’a teşekkür eden Otyakmaz, “En zor günümüzde her zaman yanımızda oldular. Bundan sonra da EMS Yapı Sivasspor’un büyük başarılara imza atarak Sivaslı hemşehrilerimizi gururlandırmasını temenni ediyorum. .” dedi.

EMS Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Mermer, kısıtlı imkanlarla büyük başarılara imza atan Sivasspor’a sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Sivasspor Başkan Yardımcısı ve EMS Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Emre Mermer de ata topraklarının takımı Sivasspor’a sponsorluk üssü sağlamaktan son derece memnun olduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Otyakmaz ve EMS Yapı yetkilileri sponsorluk anlaşmasına imza attı.

İmza törenine Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ile diğer ilin protokolü de katıldı.

cizreajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu