Teknoloji

Yeni Game Pass Oyunları Duyuruldu

2023’ün ilki Game Pass oyunları ilan edildi. Microsoft’un Xbox Wire sitesinde yaptığı paylaşımla birlikte toplam üç oyun aktif abonelere sunulacak. Peki bu oyunlar ne olacak? Detaylar burada.

Game Pass Ocak 2023 Hangi Oyunlar Olacak?

  • Kişi 3 Taşınabilir(Bulut, Konsol ve PC)
  • Kişi 4 Altın(Bulut, Konsol ve PC)
  • Canavar Avcısı Yükselişi(Bulut, Konsol ve PC)

Verilen bilgilere göre Persona 3 Portable ve Persona 4 Golden 19 Ocak’ta, Monster Hunter Rise ise 20 Ocak’ta abonelerin beğenisine sunulacak.

Persona 3 Taşınabilir Hakkında

Kahramanımız, Gekkoukan Lisesi’ne transfer olduktan sonra Karanlık Saat ile karşı karşıya gelir. Şehri bilinmeyen bir sakinlik kaplar. İnsanlar ürkütücü bir şekilde tabuta dönüşüyor ve Gölge denen dünya dışı varlıklar ortalıkta dolaşıyor. Bu yaratıklardan birinin saldırısına uğradığı ve bunun o olduğunu düşündüğü an, kalbinin gücü, Kişiliği ortaya çıkar.

Persona 4 Altın Hakkında

Yağmurlu gecelerde televizyon karşısında oturanlar ruh eşlerini bulurlar… Kahramanımızın yeni taşındığı Inaba kasabasında bu garip söylenti yayılmaya başlar. Tam da bir dizi gizemli cinayet işlenmeye başladığında… Kahramanımız ve arkadaşları, gerçeğin peşinde koşarken kendilerini başka bir dünyaya açılan bir kapının eşiğinde bulurlar.

Monster Hunter Yükselişi Hakkında

Hikaye olarak bizi Kamura köyüne götüren Monster Hunter Rise’ı tercihen tek başımıza veya arkadaşlarımızla birlikte kooperatif olarak oynayabiliyoruz. Zırhımızı kuşanıyoruz, on dört farklı silah türünden birini seçiyoruz ve düşmanlarımızla kıyasıya mücadele ediyoruz. Öldürdüğümüz düşmanlardan topladığımız eşyalar ile farklı silahlar ve zırhlar üretebiliyoruz.

Oynanış açısından serinin özüne sadık olmasının yanı sıra kendisinden yeni mekanikler de katıyor. Örneğin yerde veya havada iken kullanabileceğimiz Wirebug, avlanma stratejileri ve saldırılar sırasında havada yapacağımız hareketlere farklı bir boyut kazandırıyor. Wyvern Riding ise süresiz mühlet ile bir yaratığın kontrolünden geçerek av sırasındaki savaşlarda kullanılabiliyor. Bunlara ek olarak Palamute isimli yeni hayvan avcısı yardımcılarımız olan kişiye özel ve binilebilir Canynes’imizi de söylemeden geçmeyelim.

Son olarak altı oyun daha 15 Ocak 2023 Pazar günü Game Pass hizmetinden çıkacak. Aboneliğiniz kapsamında bu oyunları %20 indirimle satın alabilirsiniz.

  • Danganronpa: Trigger Happy Havoc (Bulut, Konsol ve PC)
  • Kimse Dünyayı Kurtaramaz (Bulut, Konsol ve PC)
  • Pupperazzi (Bulut, Konsol ve PC)
  • Anacrusis – Oyun Önizlemesi – (Bulut, Konsol ve PC)
  • We Happy Few (Bulut, Konsol ve PC)
  • Windjammers 2 (Bulut, Konsol ve PC)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu