Ekonomi

Energy Services 4. çeyrekte 90,2 milyon dolar gelir açıkladı

HUNTINGTON, W.Va. – Energy Services of America Corporation (NASDAQ: ESOA), 31 Aralık 2023’te sona eren çeyrek için 2,0 milyon dolar net gelir ve tamamen seyreltilmiş hisse başına 0,12 dolar kazanç bildirdi. Şirket, bir yüklenici ve hizmet sağlayıcı olarak faaliyet gösteriyor. Amerika Birleşik Devletleri’nin Orta Atlantik ve Orta bölgelerinde, aynı dönem için 90,2 milyon dolar gelir elde etti ve FAVÖK’ü 5,8 milyon dolara ayarladı. Bu performans, önceki yılın 60,0 milyon dolarlık geliri ve 2,6 milyon dolarlık düzeltilmiş FAVÖK ile karşılaştırıldığında önemli bir artışı temsil ediyor.

Şirketin birikmiş bakiyesi 2022 sonundaki 206,9 milyon dolardan 2023 sonunda 185,9 milyon dolara düşerken, Başkan Douglas Reynolds inşaat fırsatları ve şirketin üstün hizmetler sağlama ve hissedar değerini en üst düzeye çıkarma becerisi konusundaki iyimserliğini dile getirdi.

Reynolds, 31 Aralık 2023’te sona eren üç aylık mali sonuçları şirket tarihindeki en iyi ilk mali çeyrek olarak nitelendirdi ve bu başarıyı şirket çalışanlarının performansına bağladı.

Enerji Hizmetleri güvenlik, kalite ve üretim gibi temel değerleri vurgulamaktadır ve sistematik olarak 1.000’den fazla işçiyi istihdam etmektedir. Şirket, doğalgaz, petrol, su dağıtım, otomotiv, kimya ve enerji gibi çeşitli branşlarda müşterilerine hizmet vermektedir.

Mali raporda şirket aynı zamanda düzeltilmiş FAVÖK gibi GAAP dışı mali ölçümlerin en doğrudan karşılaştırılabilir GAAP ölçümleriyle mutabakatını da sunuyor. Bu ölçümlerin dahil edilmesi, şirketin işletme performansının daha net anlaşılmasını sağlamayı amaçlamaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu