Ekonomi

Garenta: Araç kiralama gün sayısı 2023’te yüzde 40 arttı

Araç kiralama sektörünün yenilikçi markası Garenta, 2023 yılı kısa dönem araç kiralama verilerini açıkladı.

Garenta verilerine göre toplam araç kiralama gün sayısı 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 40 arttı.

Anadolu Küme markalarından Garenta, 2023 yılı kısa dönem kiralama verilerini açıkladı. Buna göre 2023 yılında toplam kiralık gün sayısı bir önceki yıla göre yüzde 40 arttı.

Araç kiralama talebindeki artışın 2022 ve 2023 yıllarında maksimum seviyeye ulaştığını belirten Garenta ve ikiyeni.com Genel Müdürü Şafak Savcı, “Garenta olarak çok güzel bir yıl geçirdik. Hem kiralama gün sayısında hem de sözleşme sayısında ciddi bir artış görüyoruz. “2023 yılında Garenta ofislerimizden, mobil uygulamamızdan ve garenta.com.tr’den yapılan kiralamalarda 2022 yılına göre sözleşme sayısını yüzde 34, araç kiralama gün sayısını da yüzde 40 artırdık” dedi.

 

“2024’te başarımızı ikiye katlamak istiyoruz”

2024 yılında yeni başarılara imza atacaklarını belirten Savcı, “2023’te oldukça hareketli bir yıl geçirdik. 2023’te de kurumsal standardizasyonu her noktada koruyacağız; Müşteri memnuniyetini daha da artırmak amacıyla sahada okul olarak hizmet verecek Garenta Akademi projemizi hayata geçirdik. Müşteri memnuniyeti her zaman ana odak noktamızdır. 2023 yılında toplam 70 bin müşteri anketi gerçekleştirdik. Bu anketler sonucunda memnuniyet oranımız yüzde 95 oldu. Kullanıcı deneyimini daha da geliştirecek özelliklere sahip web sitemizi ve taşınabilir uygulamamızı kısa süre önce yayına aldık; Garen çalışanlarına yeni projeler sunacağız. Ayrıca müşterilerimize uçtan uca mükemmel bir deneyim yaşatmak amacıyla ofis tasarımlarımızı müşteri odaklı geliştiriyor ve onların konforunu ön planda tuttuğumuz yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Daha çağdaş, konforlu ve şık unsurlarla desteklenen ofislerimiz müşterilerimize hizmet vermeye başlamıştır. Filomuzdaki araçların model çeşitliliğini her geçen gün artırıyoruz. Filomuzda akaryakıtlı ve dizel araçların yanı sıra elektrikli ve elektrikle çalışan araçlar da yer almaya başladı. Filomuzdaki bu araç sayısını 2024 yılında 2 katına çıkarmayı hedefliyoruz. “Şu anda 38 ilde 83 ofisimizle Garenta deneyimini araç kiralamak isteyen herkese sunuyoruz” dedi.

Savcı, 2024 yılında talebin daha da artacağını tahmin ettiklerini belirterek; Müşterilerine uçtan uca mükemmel bir deneyim sunma hedefi doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini, müşteri odaklı çalışma anlayışından vazgeçmeyeceklerini, marka ile fırsatlar sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. işbirlikleri gerçekleştireceklerini ve araç kiralamak isteyen herkese dijital çözümlerle destek vereceklerini söyledi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu