Haber

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Melek Mosso Konseri Sonrası İstifa Etti

Melek Mosso Konseri’nin ardından ilk açıklama Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’den geldi. Yüksel, “Onurla hizmet ettiğim Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevimden “Milli Yüzyıl” vizyonuyla ülkemin gündemini daha fazla meşgul etmemek adına istifa ettiğimin bilinmesini isterim. Cumhurbaşkanımızın büyük ve güçlü bir Türkiye hedefiyle ortaya koyduğu Türkiye”.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Kiraz Festivali’ndeki Melek Mosso konseri çeşitli yansımalara neden oldu. Gelen tepkiler üzerine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel istifasını açıkladı.

Yüksel yaptığı açıklamada, “2009 yılından itibaren AK Parti Tekirdağ teşkilatlarında ilçe başkan yardımcısı, il başkan yardımcısı, ilçe başkanı ve il başkanı olarak görev yaptıktan sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına seçildi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday adayıyım.Sevgili yoldaşlarımızla birlikte gösterdiğimiz üstün gayretle, değerli hemşerilerimizin teveccühü ile şirin ilçemiz Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevini üstlendim. haysiyet ve şerefle Süleymanpaşa’mız. Bizler, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, gerektiğinde varlığından bile ödün vermeyi göze alarak, devletimize ve milletimize hizmet için yola çıkmış insanlarız. Bu yolda birlikte çalışmaktan onur duyduğum çalışma arkadaşlarımı üzmek, kırmak aklımın ucundan bile geçmedi. Bu yüzden onlara tekrar soruyorum. Sanatçının konserde özür dilemesinin ardından bir an yaşananlar nedeniyle çok yakından tanıdığım milletimden özür dileyerek kurumlarımızın hassasiyetlerine dokunmuş; Bilmenizi isterim ki, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla ülkemin gündemini daha fazla meşgul etmemek adına onurla hizmet ettiğim Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi, Cumhurbaşkanımızın büyük ve güçlü bir Türkiye hedefiyle ortaya koyduğu. Esas olan Cumhurbaşkanımızın önderliğinde devlete ve millete sadakatle hizmet etmek, millet olarak birlik ve beraberlik içinde yaşamaktır.” – TEKİRDAĞ

haber-kayapinar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu